Dit is Wouter

Door Plan_D Staff

 

Wouter. Opgegroeid en nu IO-student in Delft. Geef Wouter een potlood of een computermuis en hij begint met toveren. Wouter kan namelijk tekenen en illustreren. Wat hij tekent bedenkt hij wel als hij een potlood in zijn hand heeft. Van grafische collages tot realistische dierenportretten, als hij het vooral zelf maar leuk vindt. Zoals dat ene skateboard dat hij gaat illustreren. Inspiratie? Te veel om op te noemen, maar van hyperrealistische mensenportretten moet hij wel een beetje kwijlen. En visueel wonderwezen Ian Strange natuurlijk. Wat is dat toch een held. Oh ja, PLUS? Dat was iets met zijn Hyves-naam. Eigenlijk is elk gesproken woord over Wouter te veel, deze beelden zeggen immers genoeg. Laat jezelf meevoeren door deze meesterwerkjes van Wouter Jongeneel.

Meer zien van Wouter? Bekijk hier zijnĀ site.

Be first to comment