Op de bank met Madame de Berry

Foto_12

Door Plan_D Staff

Man from the South – Something Made The Streets Melt

Gezellig met al je vrienden op de bank hangen in iemands kamertje van 15m2. Biertjes, wijntjes, chipjes, borrelnootjes; je bent van alles voorzien. Toch voelt het anders. De X-Box staat niet aan. Uit de boxen knalt geen stampende house-muziek. Het is stil. Iedereen wacht vol spanning af, alle blikken gericht op de vreemde man in de kamer. Wat doet hij hier? Misschien is het die ene Man uit het Zuiden, met zijn bitterzoete tonen. Of misschien is het die meneer met zijn one-man-show die de wereld probeert te vatten met zijn pen. Of is het toch die cabaretier, die er overtuigd van is dat mensen niet zo overtuigd moeten zijn van hun eigen mening? Het kan allemaal: Het is bijna Stukafest.

Tijdens Stukafest wordt een handjevol studentenkamers in twaalf verschillende steden tijdelijk omgetoverd tot een minitheater. Gezellig met die singer-songwriter op de bank, lekker een drankje drinken aan de bar met die mysterieuze dichter – bij het Stukafest stel jij je eigen programma samen met drie favorieten acts in drie verschillende huizen. Laat je verwennen door de gastheer of –vrouw als je de geïmproviseerde theatertjes binnenkomt. Na elke voorstelling heb je een half uur de tijd om je naar de volgende act te bewegen, waar de voorstelling speciaal voor jou helemaal opnieuw begint. Als klapper van de avond komen alle dichters, cabaretiers, zangers, drummers, acteurs, et cetera et cetera met jou een dansje en een drankje doen in Theater de Veste. Muziek, literatuur, beeldende kunst, theater, dans, cabaret en 14 knusse, rommelige studentenkamers in Delft. Wat wil je nog meer?


Trailer Edo Berger – ‘Iedereen heft er een’

Programma

Muziek
Scarlet Mae
Splendid
Rilan & The Bombadiers
Man from the South
Breaking Ground
Sir James
La Corneille

Poezie/literatuur
Jee Kast
Dennis Gaens, Hanneke Hendrix en Willen Claassen

Dans
Lazer Mike ft. Rita G. Pinheiro

Theater
De Blonde Jongens en Tim
Jente Jong
Madame de Berry

Beeldende Kunst
Levi van Huygevoort

Cabaret
Edo Berger

Eindfeest
Theater de Veste

Ben je benieuwd wat de Delfste studentenkamers deze avond allemaal te bieden hebben? Meer informatie over het programma en kaartverkoop is te vinden op de website.

Be first to comment