Dit is Sjors

Door Plan_D Staff

 

Sjors Massar. Hij houdt van films; beeld met een bepaalde schwung en flair. Dit is duidelijk te zien in de foto’s die hij schiet. Sjors is namelijk aankomend fotograaf. 24 jaar oud, geboren en getogen in Delft en bijna klaar aan de Willem de Kooning-academie- richting digitale fotografie. Wat zes jaar geleden begon met nachtfotografie met een vriend – “want dan kun je mooi met licht tekenen” – is nu serious business geworden. Net als favoriete fotograaf Joey L. (Canadese fotograaf - red.). schiet Sjors geënsceneerde foto’s die een boodschap vertellen. Zijn drang om die boodschap over te brengen komt ook terug in sommige series, die iets weg hebben van een documentaire; de beelden geven een bepaald moment weer. Zoals de fotoserie van Ilja, van Scheme015. Twee dagen op pad met hem heeft geresulteerd in een serie foto’s die varieert van documentaire-achtige beelden in de tattooshop tot zijn typische advertising-handschrift. Wat inspireert Sjors? Eigenlijk alle media wel. Van bioscoopkrakers, tot het wereldwijde web, tot reclamefotografie. Neem een kijkje in de wereld van Sjors Massar.

 

Wil je meer van Sjors zien? Bezoek hier de website van Sjors.

Be first to comment