HYPO Kunstsuper

Door Plan_D Staff

Kunst, koffie en taart. Hetzelfde motto, een andere locatie. Zaterdag 16 maart heropent de HYPO kunstsuper haar deuren aan de Voorstraat 8. De HYPO verliet in december het oude Postkantoor en is honderd meter verderop neergestreken.

Ze blijven hier echter niet voor altijd. Het is namelijk een tijdelijke POP-up versie. In de toekomst willen ze als Kunstsuper met partners zoals TOP op het Agathaplein een centrum vormen voor creatieve industrie.

De Hypokunstuper is een plek waar kunst en design wordt gepresenteerd in combinatie met een kleine koffietent. Van dertig kunstenaars uit Delft en omgeving is werk te zien en te koop. De dagelijkse bezetting bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die de laatste weken ook hard gewerkt hebben aan de 2.0 versie. Behalve het vertrouwde kunst, koffie en taart kun je genieten van een goed gezelfschap en een lekker glas wijn. Op de achtergrond hoor je gezellige deuntjes vanuit een grote verzameling LP’s. Soms zijn er zelfs akoestische optredens van lokale bands.

Kortom: ga er eens langs, bestel een koffie en een taartje, luister naar de muziek, klets met de mensen en bewonder de kunst.

Openingstijden:
Woensdag –zaterdag 10.30-17.30 uur
Zondag 12.00-17.00 uur
Actueel nieuws via de facebookpagina. 

Be first to comment