Plan_D Offline

Uitnodiging

Door Plan_D Staff

Lieve lezers van Plan_D. Speciaal voor jullie organiseert Plan_D een offline evenement ter invulling van de zondagmiddag. Zodat jullie mede-lezers kunnen ontmoeten, maar ook de mensen die wij ooit hebben geïnterviewd. We zijn erg trots om dit middag-vullende programma aan jullie te kunnen presenteren:

Toneelgroep Quod Non komt het spits afbijten met een korte toneelopvoering over ditjes en datjes uit het dagelijks leven.
Daarna zal Bilal, ook bekend als Guy Vernes, een verhaal vertellen (zo heeft hij dit ook al gedaan bij TEDxYouth). Tijdens dit verhaal zullen Wouter Jongeneel en Ties Luiten het verhaal visualiseren door live tekeningen te maken.
Tenslotte zal de band Mama Franko een optreden doen waarin zij hun funky hip hop en reggae muziek zullen showcasen. Dit optreden zal ook via een live stream op het internet te volgen zijn.

Er zullen gedurende de middag ook hapjes zijn om de honger te stillen, en natuurlijk zijn er aan de bar drankjes te verkrijgen om de keeltjes te smeren.
Dus kom allen op zondag 21 april naar De Ruif en neem gerust wat vrienden mee. Het programma begint om 14.00u, dus kom op tijd!
Oh, en de prijs is natuurlijk gewoon gratis. Maar om de kosten voor het evenement toch een beetje te dekken zijn donaties op de dag zelf altijd welkom.

Check onze Facebook voor meer info.

Be first to comment