Plan_D Offline

Voor de lieve lezers van Plan_D organiseerden wij een offline evenement ter invulling van de zondagmiddag. Zodat jullie mede-lezers konden ontmoeten, maar ook de mensen die wij ooit hadden geïnterviewd. We waren erg trots om dit middag-vullende programma aan jullie te kunnen presenteren:

Toneelgroep Quod Non kwam het spits afbijten met een korte toneelopvoering over ditjes en datjes uit het dagelijks leven.

Daarna kwam Bilal, ook bekend als Guy Vernes, een verhaal vertellen (zo heeft hij dit ook al gedaan bij TEDxYouth). Tijdens dit verhaal zullen Wouter Jongeneel en Ties Luiten het verhaal visualiseren door live tekeningen te maken.

Tenslotte eindigde de band Mama Franko met een optreden waarin zij hun funky hip hop en reggae muziek lieten horen.

 

Meer foto’s zien? Bekijk ze hier.

Comments are closed.