Lemke’s muzikale ontdekkingstocht

Met Lemke’s Wijsjes mee op muzikale ontdekkingstocht. Onbekende plekken met verrassende optredens. Een kerk, een boot, een wasserette – niks is te gek voor een Wijsje. Na Anna, Dyzack, Lucy, Otje, Piet en Mo is nu Lemke aan de beurt om haar eigen ‘Wijsje’ te organiseren. Voor het eerst in haar hometown Delft. Avontuur, gezelligheid en muziek op verschillende onbekende locaties in Delft, met een afterparty toe in eetcafé de Ruif. Wij vroegen Lemke aan welke Wijsjes zij moest denken bij het zien van onze kiekjes van zowel onbekende als bekende plekjes in Delft.

 

1// Romantisch in de straatjes van Delft
Fixkes – Lievelingsdier

Omdat ik dat een van de leukste liefdesliedjes vind.

 

2// Eenzaam in de nacht

Andre Manuel – Kraaien

Omdat dit zo eenzaam maar heel mooi is.

 

3// Nooit genoeg

Daniel Norgren – Moonshine Got me

Omdat ik deze wel 100 keer op repeat kan zetten.

 

4// Ik ben zo blij

Alexander Marcus – Hawaii Toast Song

Omdat ik om deze clip altijd zo hard moet lachen.

 

5// Een bakkie leut

Hercules and love affair – Time Will

Omdat deze lekker is om mee op te staan.

 

Vrijdag begint de tocht om 19.30, bij eetcafé de ruif. Kaarten voor deze muzikale tour zijn voor 10 euro verkrijgbaar bij Velvet Music (Voldersgracht 3), of zijn te reserveren door te mailen naar reserveren@wijsje.com. De afterparty is gratis toegankelijk vanaf 23.00 uur in café de Ruif.

Bezoek de website van Wijsje of de Facebook voor meer informatie.

Be first to comment