KALENDEUR 2014

Grote deuren, kleine deuren, oude deuren, nieuwe deuren, vrolijke deuren, statische deuren, verstopte deuren, glazen deuren, houten deuren, dikke deuren, smalle deuren, rode deuren, blauwe deuren, versierde deuren maar vooral hele karakteristieke deuren. Open je ogen en kijk om je heen, want Delft zit vol met leuke deuren. En in 2014 schuilt achter een hoop Delftse deurtjes ook nog eens een fijne verassing..

We zijn erg trots, blij, verheugd en ontzettend in ons nopjes dat wij aan jullie de Kalendeur 2014 kunnen presenteren. Na lange zoektochten naar de perfecte deuren, een hoop getekend, een hoop gekleurd, een hoop hintjes bedacht, alle evenementen op een rijtje gezet, en duizend kaartjes geknoopt te hebben, is het zo ver.. Hij is af. En binnenkort van jou. We zullen je eerst even uitleggen hoe de deur in de steel zit.

Kalendeur 2014 is een weekkalender voor 2014. Elke week bevat een illustratie van een Delftse deur, en elke week is toegekend aan een Delftse ondernemer. De opdracht is heel simpel: vind de deur, mail ons en maak kans op een leuke prijs. De prijzen worden geschonken door de ondernemer van de week. Let wel op, je mag je antwoord alleen mailen van maandag tot en met zondag in de week waarin we op dat moment zitten. Via facebook houden we je op de hoogte van de prijzen, de winnaars en alles rondom de Kalendeur 2014. – 52 weken. 52 deuren. 52 prijzen. Nu al benieuwd naar alle ondernemers? We zetten ze even voor jou – per week- op een rijtje:

Natuurlijk wil jij ook zo’n fijne kalender aan je muur hebben hangen. Toch? Wij delen ze namelijk gratis uit. Een oplage van 1000 stuks wordt voor niks en voor noppes uitgedeeld aan iedereen die er graag een wilt hebben, op een locatie en datum die later nog bekend wordt gemaakt. Naast het vieren van de Kalendeur 2014, vieren we ook iets anders.. Namelijk de lancering van een spiksplinternieuwe website! Vanaf volgende week kun je nog fijner, nog beter, nog leuker, nog mooier alle artikeltjes, interviews, fotoreportages, filmpjes en aldie-dingen bekijken. PLUS een hele uitgebreide, complete en overzichtelijke evenementen-kalender zodat je nooit een Delfts feestje hoeft te missen. Kortom: houd onze website in de gaten en kom gezellig even langs voor een drankje, een dansje, een hoeraatje en een kalendeur.

 

Weet jij straks de deur te vinden? Of heb je vragen met betrekking tot de Kalendeur 2014?  Mail het ons op: deur@gewoonoverdelft.nl Kalendeur 2014 is een initiatief vanuit Plan_D, gerealiseerd met de steun van Route015 en de ontwerp-skills van Glaal.

 

Comments are closed.