Delftse portretten

Mensen gaan, mensen komen, ze razen er langs, eroverheen, er door heen; zonder misschien echt te zien wat er nu echt gebeurd in die Irenetunnel. De Irenetunnel – al jaren lang een vrijplaats voor graffiti-artiesten, een baken van kleur en een broeiplaats van verschillende tags/pieces en masterpieces. Kunstwerkjes worden gemaakt, overgespoten en op andere plekken opnieuw gemaakt. Maar net als aan een piece zelf, komt er ook aan deze vrijplaats zo een einde. Binnenkort wordt dit meest kleurrijke stukje Delft gesloten en is de enige legale graffiti-muur in Delft die in het Skatepark de Middenberm

Voordat het te laat is – neem eens een andere afslag en laat je eens onderdompelen in dit tunneltje met kleur. Maar neem eerst samen met ons een kijkje en laat graffiti-er Julien Penning aka ‘Light‘ je meenemen in de maak van zijn Delftse portretten.

IMG_3175 IMG_3169 IMG_3158 IMG_3157 IMG_3155 IMG_3154 IMG_3151 IMG_3148 IMG_3147

Video: Lydia Szubert
Foto’s: Plan_D Staff

 

Meer foto’s zien van deze vrolijk gekleurde stukjes Delft? Neem hier een kijkje bij de foto’s van Akbar Sim.

Comments are closed.