Op de Rode Stip | De 3 Minuten van…

Op de Rode Stip: de 3 minuten van…

 

Wij hebben altijd al gevonden dat jouw nachtegaal-stem niet genoeg erkend wordt. Wij vinden het ook de hoogste tijd dat het Delftse volk kan luisteren naar jouw viool-talent. En wij vinden dat je dat Beyonce-dansje dat je altijd voor de spiegel doet, eens aan het grote publiek moet laten zien.

Daarom organiseren wij een open podium. Of beter gezegd, een plekje op de Rode Stip. Een stip in het midden van de Grote Markt in Delft. Daar, op dat grote podium, kan jij jouw 3 minuten van faam claimen.

Alles is mogelijk, bedenk iets, en we weten zeker dat we het leuk vinden. Kom jij je beste beentje/stem/goocheltrucjes voor zetten?

 

Zondag / 09.03.2014 / 14.00 uur / Grote Markt, Delft
Geef je op via info@gewoonoverdelft.nl

 
 
Op de Rode Stip

Comments are closed.