Van Alles…

…en nog iets.

 

Een treintje dat langzaam tjoekt over de schaakbord-vloer. Een Courgette-limoen taart. Tijn Noordenbos & Patrick van der Burg houden van gekkigheid. Ze hebben meubels maar ook vintage, kunst en koffie. Omdat het kan. Industriele lampen wisselen af met zelfgemaakte tafels. Een geel busje staat geparkeerd naast oude type-machines. Schilderijen hangen aan de muur en  servies ligt op de tafels. En vooral gewoon heel veel verschillende dingen. Echt van alles -en nog iets.. Drie keer raden waar de naam van de winkel vandaan komt.

De pop-up winkel is te vinden op Voorstraat 8 en geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.30 uur tot 17.30 uur en op zondag vanaf 12.00 uur. Voorlopig is de winkel 3 maanden open, dus haast je gauw voordat je de trein hebt gemist.

 

Foto’s: Plan_D 

 

 Meer zien? Ga hier naar het feestboek van deze bonte verzamelaars: Van Alles en Nog Iets.

Comments are closed.