Dit is Nina

autumn
Lijnen die patronen worden, cirkels die vormen maken, ritmes die texturen vormen. Het is de wereld van Noorse architectuur-student Nina Nymoen.

 
 
ying yang

Naam: Nina Nymoen
Leeftijd: 23
Geboorteplaats: Oslo, Noorwegen
Studeert: Master Architectuur, TU Delft

 
Naast gebouwen, details en stedenbouwkundige plannen, tekent Nina dieren en mensen. Die liefde om te doodelen en te tekenen begon op haar 12e – en sindsdien combineert Nina patronen en lijnen tot surrealistische en figuratieve afbeeldingen van mens en dier. Of het een hobby blijft? ‘Ik houd toch liever die scheiding tussen werk en hobby’s. Ik wil tekenen als ik in een bui ben om te tekenen, niet omdat het moet. In architectuur kan ik mijn hobby ook gebruiken, maar toch is er een ander soort creativiteit voor nodig. Hierdoor kan ik toch die scheiding tussen werk en hobby houden.’

zwart-wit/kleur
geometrisch/organisch
snel/langzaam
licht/donker
natuurlijk/synthetisch
vorm/functie
abstract/realistisch
links/rechts
fantasie/realiteit

owl

gear wheel fish

frog

squirrel

Comments are closed.