Plaatje praatje met Mama Franko

Video’s:
Mama Franko op de Rode Stip
Beeld en bewerking: Plan_D

 

‘What you see is what you get, and what you get is what you see’ en zeker bij deze 8-koppige band/formatie/feestjesgangers of laten we ze maar even voor het gemak de hyperactiefste band van Delft noemen. Ik heb het over Mama Franko. Je kent ze vast wel. Bij Stukafest braken zij heel Theater de Veste af, bij Koningsdag trilde de Nieuwe Kerk mee met ze en met onze eigen feestjes zijn zij natuurlijk ook altijd van de partij.

Maar er is meer. Sinds een tijdje is Mama Franko namelijk bezig met een crowdfunding-project om Mama Franko te verzilveren op zilveren plaatjes. En hee, laten ze daar nou net jouw hulp goed voor kunnen gebruiken. Of in ieder geval een klein zakcentje.

Om jouw dag goed te laten beginnen, zijn hieronder wat fragmentjes van Mama Franko op de Rode Stip. Ga lekker achteruit hangen, drink je eerste koffietje van de ochtend en laat Mama Franko jouw monday blues wegspelen. Wroet jij daarna even je broekzakken en oude sokken uit om hun EP te steunen? Klinkt als een deal.

Nog 3 dagen te gaan! Klik hier om naar de crowdfund-pagina te gaan.

Comments are closed.