Een festival. Omdat alles met koffie kan.

150419_timeline fb-01

Kan je nog steeds het verschil tussen Keniaanse en Colombiaanse koffie niet proeven?
Ben je jaloers op knappe barista’s die met het grootste gemak de kunstigste latte-art maken?
Sta je te trappelen om te ontdekken hoe koffieprut een grondstof voor de creatiefste ideeën kan zijn?
Of wil je onderuitgezakt naar live muziek luisteren onder het genot van een kopje koffie?
Lust je eigenlijk geen koffie maar heb je gewoon zin in een lui-lekkere zondag?

Op zondag 24 mei is het zover; de allereerste editie van de Koffiewerkplaats – een Delfts festival over koffie & techniek.

Ontdek de wereld achter jouw dagelijkse kopje koffie. Alle koffiedrinkers van Delft – jong, oud, student, werkende, addict en fijnproever – komen samen om te proeven en te leren over dat bakkie pleur. Oefen met koffiedik lezen, proef de lekkerste koffiesoorten, bekijk bijzondere koffiekunst, leer alles over de koffiecultuur tijdens ‘A Film About Coffee’, geniet van een 3 gangen koffie-menu en dans op live muziek. En uiteraard met een kopje koffie in de hand. Daar komt bovenop dat alles zoveel mogelijk uit Delftse bodem is, dus laat je verassen. Vogeltjes in de lucht, zon op je bol, fijne muziekjes op de achtergrond en de lekkerste kop koffie van Delft in je hand. De Koffiewerkplaats is een dag om te hangen, te proeven, maar ook om gezellig niks te doen. We noemen het ook wel een eendaagse buiten-woonkamer. Een echte zondag.

We kunnen je een ding beloven: Je gaat niet weg zonder een vrolijke caffeïnekick.

Meer weten? Klik hier.

Comments are closed.