Het Concept

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Delft zit vol met creatieve breinen, culturele evenementen en innovatieve ideetjes. Door middel van interviews, vragenlijstjes, fotoreportages, muziekjes en kiekjes willen wij de Delftenaar/Delvenaar -en alles wat daaromheen hangt- in een nieuw spotlight zetten. Wij verzamelen dingen. Gewoon over Delft.

 

Op Plan_D schrijven we over wat er in Delft gaande is en wat wij leuk vinden. We verzamelen vanalles: mooie verhalen, inspirerende mensen, creatieve ondernemingen, toffe projecten, gezellige cafétjes, leuke films etc etc. Dit is te verdelen in de onderwerpen: Techniek, Design, Eten&Drinken, Muziek en Portfolio. We verzamelen mooie foto’s van delft, onder de titel ‘Kiekje van de Dag’. Tevens houden we een evenementenkalender bij. Hierop schrijven we over de dingen die er de komende tijd te doen zijn in Delft.

Naast ons online medium, zijn we ook offline actief. Onze eerste Plan_D evenementen zijn een feit. Deze evenementen waren een mix van cultuur, muziek en verhalen. We laten de diversiteit van Plan_D en dus van Delft zien.

 

 

Volg ons ook op Facebook.

En Twitter.